Kažkada jau rašiau, kad tunas ir žirneliai puikiausias derinys. Dar viena lengvutė modifikacija, puikiai tinkanti svečiams nustebinti.
Reikės:
- 1 skardinės koncervuoto savo sultyse tuno
- 1 maža skardinė (200g.) koncervuotų žirnelių
- 2 dideli šaukštai majonezo
- sauja tarkuoto parmezano
- šviesios duonos skrudinimui
Gaminame:
Įkaitiname orkaitę ir dedame skrudinti duoną.
Žirnelius, tuną ir majonezą sutriname ir gerai išmaišome. Aš trinu šakute, nes mėgstu masę su nedideliais gabaliukais, galima trinti ir blenderiu.
Masę dedame ant skrebučio ir pabarstome parmezanu.
Skanu ir greita.
Skanaus!
Skaniai atrodo, reikės pamėginti :)
AtsakytiPanaikintiPuikus Receptas Dekui Kad Pasidalinote.
AtsakytiPanaikintinice tuna recipe
AtsakytiPanaikintiIs this recipe fits for babies?
AtsakytiPanaikintiFor babies it’s little bit too early, because of tunna fish.
Panaikinti