2014 m. kovo 25 d., antradienis

Tuno, parmezano ir žirnelių užtepėlė

Dar viena užtepėlė ruošiama gimtadienio stalui. Mano mėgstama užtepėlė iš tuno ir žirnelių, su keliais kitais priedais.
tuno ir parmezano uztepele
Reikės:
- 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse
- 200g. skardinės konservuotų žirnelių
- 50g. tarkuoto parmezano
- 3 šaukštai majonezo
- šviežiai maltų pipirų
- šviesi duona

Gaminame:
Visi produktai (išskyrus duoną) sudedami į smulkintuvą (blenderį) ir susmulkinami. Gaunasi kreminė konsistencija. Norint ryškesnės faktūros galima viską sumaigyti tiesiog šakute.
Gautą kremą tepame ant šviesios duonos. Duoną galima paskrudinti, taip ji ilgiau išsilaikys neištižusi.

Norint suteikti gaivumo ant sumuštinuko galima uždėti griežinėlį agurko, svogūno laišką ar krapų šakelę.

Kitos, greta esančios džiovintų pomidorų ir alyvuogių užtepėlės receptas čia.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą