Grikiu kose labai lengva paruosti, o skirtingos jos variacijos neleidzia nuobodziauti. Kiek netiketu deriniu pasidalino kolege, o as dalinuosi su jumis.
Reikes:
- 1 stikline nevirtu grikiu
- 2 stiklines vandens
- 200g grudetos varskes indelis ( skanu ir su paprasta liesa varske)
- pluostelis svieziu svogunu laisku
- 3 dideli saukstai nesuraus soju padazo
Gaminame:
- vandeni pilame i puoda ir uzverdame. Supilame grikius, uzdengiame ir verdame kol isgaruos visas vanduo (7-10 min.). Stebeti virima geriausiai leidzia stiklinis dangtis. Puodo atidengti negalima, nes grikiai prades svilti.
- supjaustome smulkiai svogunu laiskus.
- isvirus grikiams i puoda sudedame varske, smulkintus svogunu laiskus ir sojos padaza.
- viska ismaisome ir paliekame pora minuciu pastoveti.
Skanu, greita ir idomu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą