2013 m. gruodžio 13 d., penktadienis

Užkandėlė su tunu, žirneliais ir parmezanu

Kažkada jau rašiau, kad tunas ir žirneliai puikiausias derinys. Dar viena lengvutė modifikacija, puikiai tinkanti svečiams nustebinti.
uztepele su tunu

Reikės:
- 1 skardinės koncervuoto savo sultyse tuno
- 1 maža skardinė (200g.) koncervuotų žirnelių
- 2 dideli šaukštai majonezo
- sauja tarkuoto parmezano
- šviesios duonos skrudinimui

Gaminame:
Įkaitiname orkaitę ir dedame skrudinti duoną.
Žirnelius, tuną ir majonezą sutriname ir gerai išmaišome. Aš trinu šakute, nes mėgstu masę su nedideliais gabaliukais, galima trinti ir blenderiu.
Masę dedame ant skrebučio ir pabarstome parmezanu.

Skanu ir greita.

Skanaus!

5 komentarai: