Reikės:
- 2 kiaušinių
- 1 skardinė šprotų aliejuje (250g)
- 1 pomidoras
- 2 šaukšteliai kaparėlių
- 2 šaukštai majonezo (arba šlakelis alyvuogių aliejaus)
- šviežiai maltų pipirų
- šviesi duona skrudinimui
- agurko papuošimui
Gaminame:
Kiaušinius dedame virti ir verdame ~3min. Geriausia jei trynys dar lieka skystas.
Į dubenėlį iškratome šprotus ir juos susmulkiname šakute.
Supjaustome kubeliais pomidorą ir virto kiaušinio baltymus supjaustome kubeliais, o skystą trynį šaukštu sudedam į šprotų masę.
Paskrudiname duoną.
Į dubenėlį su šprotais dedame, smulkintą pomidorą, kaparėlius, majonezą, pipirus ir viską išmaišome.
Masę tepame ant skrebučio ir papuošiame agurko griežinėliu.
Sotūs pusryčiai gerai nuotaikai palaikyti.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą