Reikės:
1/2 šaukštelio druskos
Krevečių uždėti ant kiekvieno kąsnelio
50g. rūkytos lašišos
1 avokado
1/2 citrinos sulčių
1 nedidelio svogūno
Šviežiai maltų pipirų
Žalumynų: petražolių, krapų, svogūno laiškų
Vieno kąsnio krepšelių
Gaminame:
Supjaustome avokadą kubeliais ir dedame į trintuvę (puikiai tinka blenderis) pašlakstome citrinos sultimis, nes kitaip avokadas pajuoduos.
Ant viršaus dedame pasmulkintą svogūną ir žolelių. Viską sutriname iki vientisos masės.
Į masę įdedame druską, pipirus ir gerai išmaišome.
Imame vieną krepšelį ir ant dugno dedame nedidelį gabalėlį rūkytos lašišos, tada gauto kremo šaukštelį ir krevetę ant viršaus.
Idėją pasiskolinau iš čia.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą