Sekmadienio vakaras - tai puikus metas pasilepinti nuodėmingu desertu su draugais. Persimonai ir šokoladas...
Reikės:
- 2 persimonai
- 100g. juodojo šokolado (70% kakavos)
- 2 dideli šaukštai tirpios kakavos
- 20g. pieno
Gaminame:
Šokoladą sulaužome ir sudedame į dubenėlį.
Užkaičiame puodą su vandeniu, vandeniui užvirus dedame dubenėlį su šokoladu ir jį ištirpiname. Supilame pieną ir sudedame kakavą, šildydami viską išmaišome.
Persimonus perpjauname per puse. Ir dedame į keptuvę perpjauta dalimi, pašildome kokias 2-3 min. Įpjauname puseles ir dedame į lėkštes.
Persimonus apliejame šokoladu.
Skanaus!
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
AtsakytiPanaikinti