2013 m. gruodžio 28 d., šeštadienis

Lašišos karpačio su austrių padažu

Mane pakerėjo lašišos karpačio. Dalinuosi dar viena jo versija.
lasisos karpacio su austriu padazu

Reikės:
- 500g šviežios lašišos file be kaulų
- 1 citrinos sulčių
- druskos
- pipirų
- 1 šaukšto austrių padažo
- 1 didelio šaukšto mažųjų kaparėlių
- šviežių krapų

Gaminame:
Lašisos gabalėlį įkišame į šaldymo kamerą 30-40 min. Išėmę nuplauname ir gerai nusausiname.
Išėmę lengvai sustingusią lašišą supjaustome ją kaip galima plonesniais griežinėliais ir sudėliojame į lėkštę.
Viršų pabarstome druska, pipirais, krapais pašlakstome gausiai citrinos sultimis ir austrių padažu. Druskos ir citrinos sulčių negailėkite.
Įkiškite į šaldytuvą 2-3 val.

Ši karpačio versija patiko net išrankiausiems.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą