2013 m. spalio 23 d., trečiadienis

Krevetės su ananasais

Greitai paruošti vakarienę gana sunku, ypač kai norisi nustebinti :). Ši idėja mane gelbėjo jau kelis kartus, tad lengva, truputi egzotiška, bet greit paruošiama vakariene.

Reikės:
- Virtų krevečių (aš pirkau šaldytas, be lukštų)
- Juodųjų pipirų
- Čili pipirų
- Kalendros
- Žiupsnelio druskos
- 1/2 citrinos sulčių
- Skardinės konservuotų ananasų
- Granatų sulčių padažo
- Medinių iešmelių

Gaminame:
Atšildytas krevetes pamarinuojame su juodaisiais ir čili pipirais, kalendra, citrinų sultimis ir trupučiu druskos. Marinuotis turėtų bent 15 min.
Susipjaustome ananasus gabalėliais, aš riekutes dalinau į 4 dalis.
Krevetes su ananasais pakaitomis veriame ant iešmelių.
Įkaitiname orkaitę iki 200C, aš naudoju kaitinimą iš apačios su ventiliatoriumi.
Iešmelius kepame 7-10min.
Lėkštėse pašlakstome granatų padažu.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą