2014 m. kovo 9 d., sekmadienis

Varškės kremas su braškėmis

Kovo 8 d. prekybos centruose atsirado šviežių braškių, jos ne tokios aromatingos ir saldžios kaip birželį, bet vistiek skanios vitaminų ir saulės pasiilgusiam organizmui. Braškių pasirodymo proga gaminau lengvą desertą.

kremas su braskemis
Reikės:
- 250 g. liesos varškės (1 pakelis)
- 300 g. natūralaus jogurto
- 250 g. šviežių braškių
- 6 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- šokolado drožlių ar padažo, pabarstukų ar kt. papuošimui

Gaminame:
Varškę, jogurtą, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išmaišome.
Nuplauname braškes, porą atidedame papuošimui, likusias supjaustome smulkiais kubeliais.
Susmulkintas braškes dedame ir varškės kremą. Viską išmaišome.
Kremą dedame į dubenėlius (ar stiklines), papuošiame braške ir galime pabarstyti pabarstukais, šokolado drožlėmis ar šokolado kremu.

Labai lengvas ir gaivus desertas, kuris primena vasara.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą