Tunas ir žirneliai vienas kitą puikiai papildo. Šis derinys šį kartą sumuštinių pavidalu sekmadienio pusryčiams.
Reikės:
- 1 skardinės tuno savo sultyse (gali būti ir aliejuje)
- 1/2 skardinės konservuotų žirnelių
- 1 šaukštas kaparėlių arba 1-2 marinuotas agurkėlis
Gaminame:
Viską sudedame į plaktuvą ir sutriname iki vientisos masės. Aš kartai noriu ne tokios vientisos masės, tai viską tiesiog pertrinu šakute.
Gautą masę tepame ant duonos, skrebučio ar trapučio.
Kas mėgstą skonį artimesnį lietuviškiems tradiciniams patiekalams, galima įdėti 1-2 šaukštus majonezo. Taip pat puikiai dera virtas kiaušinis.
Sumuštiniai greit išnyksta, juos valgo net tie kas šiaip tuną tik pakenčia :)
Skanaus!
o kas ant viršaus uždėta,poras ar svoguniukas?ačiū.
AtsakytiPanaikintiAnt virsaus uzdejau pora. Svogunas irgi tiktu, tik butu ryskesnis skonis.
AtsakytiPanaikintiaciu,butinai isbandysim si receptuka...
PanaikintiSkanaus!
Panaikinti