2013 m. spalio 25 d., penktadienis

Aviečių ir mėtų ledai

Šaldytuvo šaldiklyje visada turiu šaldytų aviečių. Iš jų mėgstu gaminti naminius ledus.
avieciu ir varskes desertas

Reikės:
- 400g. kreminės varškės
- 4-5 šakelės šviežių mėtų
- 5 šaukštai cukraus
- 2 saujos šaldytų aviečių
- 100g. grietinėlės (galima keisti pienu)
- 30g. migdolų drožlių (galima keisti tarkuotu juodu šokoladu)

Gaminame:
Atsirenkame 6-10 gražių mėtų lapelių ir pasiliekame 6 avietes papuošimui.
Visus likusius produktus sudedame į kokteilinę ir sutriname (blenderis puikiai tinka).
Išpilstome į taures ar desertinius indelius, pabarstome migdolų drožlėmis, papuošiame mėtų lapeliais ir avietėmis.

Atgaivinantis desertas paruoštas!

Skanaus!
.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą